Privé: DONEREN

Onze stichting werkt zonder subsidies en is voor de inkomsten volledig afhankelijk van schenkingen door fondsen, bedrijven en particulieren. Met uw donaties kunnen we onze projecten meerjarig uitvoeren en ons sociaal-maatschappelijk programma verder uitbouwen. Onze stichting is in het bezit van een door de Belastingdienst toegekende ANBI-status waardoor aan schenkingen belastingvoordelen verbonden kunnen zijn. Naast de donaties aan het Trustfonds via bankrekeningnummer NL48FVLB0226646637, zoals vermeld in het hoofdstuk ‘schenkingen’, kunt u nu ook een (kleinere) donatie doen via iDEAL. Door onderaan deze pagina op ‘opties selecteren’ te klikken kunt u het gewenste donatiebedrag invullen en door op ‘winkelmand’ te klikken komt u bij het betalingssysteem.

Enige resultaat